Rezervace: +420 417 534 190
+420 774 534 190
PŘEDKRMY A POCHOUTKY K PIVEČKU | ||
---|---|---|
100 g | Paštika z drůbežích jater s brusinkami a hruškovou salsou, chléb | |
120 g | Nakládaný hermelín v divokém koření a rajčatovém olivovém oleji s brusinkami, chléb | |
100 g | Kozí sýr na grilu s lehce pikantním salátkem z červené řepy, domácí ciabatta s bazalkovým pestem | |
6 ks | Marinovaná kuřecí křídla Buffalo wings se švestkovou BBQ a jogurtovým dipem, chléb | |
500 g | Pomalu pečené vykostěné vepřové koleno v cibulovo – pivní marinádě s hořčicí a smetanovým křenem, chléb | |
150 g | Belgický tataráček s chipsem z ciabatty | |
100 g | Tataráček z lososa s chipsem z ciabatty | |
150 g | Filírovaná vepřová krkovice s vídeňskou cibulkou a hrubozrnou hořčicí, rozpečený chléb | |
300 g | Smažené křupavé mini řízečky v sezamové strouhance s česnekovým dipem, rozpečený chléb | |
POLÉVKY | ||
Drůbeží vývar se zeleninovým svítkem | ||
dle denní nabídky | ||
TRADIČNÍ ČESKÁ JÍDLA | ||
1 ks | Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem | |
200 g | Jelení guláš s vídeňskou cibulkou a karlovarským knedlíkem | |
BURGER | ||
Hovězí burger s rajčatovou majonézou, chedarem, cibulovým pickles, fresh okurkou, slaninou a steakovými hranolky | ||
Burger s trhaným vepřovým masem v barbecue omáčce, chedarem, volským okem, rukolou, rajčetem a steakovými hranolky | ||
BEZMASÁ JÍDLA | ||
Restované portobello na bílém víně s bylinkami, grenaillemi a pikantní hruškovou salsou | ||
Smažený sýr gouda s domácí tatarskou omáčkou | ||
SALÁTY | ||
Filírované kuřecí prsíčko na ledovém salátu se sušenými rajčaty a kapary, ciabatta | ||
Pomalu pečený filet z lososa na míchaném salátu s jogurtovým dresinkem a praženými semínky, ciabatta | ||
HLAVNÍ JÍDLA | ||
250 g | Hovězí steak Ball tip s omáčkou ze zeleného pepře | |
150 g | Losos na grilu s restovanou zeleninou na víně a bylinkovém másle | |
200 g | Vepřová panenka na grilu s omáčkou ze zeleného pepře | |
200 g | Filírovaná vepřová panenka s houbovou omáčkou | |
200 g | Restované nudličky z panenky s červenou cibulí a tamary | |
300 g | Vepřová krkovice na grilu s volským okem, anglickou slaninou a chimichurri omáčkou | |
300 g | Krkovice na grilu s vídeňskou cibulkou s omáčkou ze zeleného pepře | |
200 g | Kuřecí prsíčko špikované šunkou od kosti s houbovou omáčkou | |
200 g | Kuřecí prsíčko plněné listovým špenátem s pestem ze sušených rajčat | |
200 g | Filírovaný kučecí steak s bylinkovým máslem a restovanou zeleninou | |
200 g | Smažený kuřecí křupák v cornflakes s česnekovým dipem, steakové hranolky | |
DEZERTY | ||
Smažená hruška ve skořicové tempuře s praženými oříšky, medem a citronovo – smetanovým krémem | ||
Čokoládový fondán s karamelizovanými malinami a šlehačkou | ||
PŘÍLOHY | ||
200 g | Pečené grenaille s čerstvými bylinkami | |
200 g | Steakové hranolky | |
200 g | Krokety | |
200 g | Restovaná zelenina s bílým vínem | |
200 g | Jasmínová rýže | |
200 g | Šťouchané brambory se smetanou | |
200 g | Vařené brambory s petrželkou | |
Rozpečený chléb | ||
DIPY | ||
80 g | dip jogurtový | |
80 g | dip česnekový | |
80 g | rajčatová majonéza | |
80 g | kečup | |
80 g | tatarská omáčka |